Kategori: Alışveriş

Buharlı Kazanlı Ütü Seçerken Dikkat Edilecekler

Ütü, hadi deyince satın alınıp değiştirilebilecek ev eşyalarından biri değildir. İhtiyaçlarınızı iyi belirlemeli ve kullanım sıklığınıza en uygun modeli bulmalısınız. Yeni bir ütü almak isteyen kişilerin ilk yaptığı şeylerden biri buhar kazanlı ütü tavsiye ve özelliklerini dikkatlice incelemektir. En iyi buhar kazanlı ütüler için kullananların yorumlarına göz atmak oldukça etkili olmaktadır. Bu sayede gerçek kullanıcıların yaşadıkları deneyimleri ve hangi markadan memnun kaldıklarını görebilirsiniz.

İster en popüler markanın en pahalı ütüsünü alın isterseniz de en uygun fiyatlı ütüyü seçin, ihtiyacınız doğrultusunda verim alırsınız. Buhar kazanlı ütü yorum incelemesi yerine alelade bir seçim yapmanız durumunda ise şansınıza güvenmeniz gerekebilir. Eğer doğru seçimleri hızlıca yapmak istiyorsanız buharlı ütüde olması gerekenler derlememize göz atın.


Buhar Kazanlı Ütü Nedir?

Bu ütülerde, ütüden çıkan kablo kazana bağlıdır. Basınçlı ve basınçsız olmak üzere iki farklı modeli bulunur. Klasik buharlı ütülerde su ütüye eklenirken, kazanlı ütülerde su kazan haznesine eklenir. Ütüye giden kablo vasıtasıyla kazanda kaynatılan su, buhar olarak ütünün alt taban deliklerinden çıkar.

Basınçlı ve Basınçsız Kazanlı Ütülerin Farkı

Basınçlı ve basınçsız olarak ayrılan kazanlı ütüler farklı kullanım özellikleri barındırır. Basınçsız modeller, ortalama 70 ile 110 gr arasında buhar üretmektedir. Klasik buharlı ütüler ise ortalama 40-50 gr buhar üretir. Ortalama değerlere baktığımızda kazanlı ve buharlı ütülerin, buhar üretiminde yarı yarıya farklılık gösterdiğini görüyoruz. Basınçlı modellere bakıldığında, hem buhar çıkışı hem güç olarak daha etkili bir performans görülüyor. Genellikle dakikada ortalama 90 ile 200 gram buhar çıkaran cihazlar, basınçsız modellere göre daha fazla buhar üretimi yapmaktadır. Bir üst model tasarımlarda ise 250 grama kadar buhar çıkaran modeller bulunmaktadır. Bunlardan biri de 250 gram buhar çıkışı ve 5,5 bar basınç değeriyle Arzum buhar kazanlı ütü olmaktadır. Ütünüzü daha hızlı tamamlamak ve inatçı kıyafetleri bile özenle ütülemek istiyorsanız güvenle Arzum ütü modellerini tercih edebilirsiniz.


Kolay ütü yapmanın püf noktalarını içeren cihaz, çıkarılabilen su tankına sahip ve çalışır durumda iken su ekleme özelliği bulunuyor. Yüksek bar basıncı sayesinde en zorlu kırışıkları bile çözüm oluyor. İki dakikada ısınma özelliği ile ihtiyaç duyduğunuz anda kullanıma hazır hale geliyor.

Buhar Kazanlı Ütünün Avantajları ve Dezavantajları

Basınç sayesinde daha fazla buhar üreten bu ütüler, kolay ve hızlı ütüleme avantajı sunuyor. Büyük su deposu, sık sık su doldurmaya gerek kalmadan kesintisiz performans sağlıyor. Kot veya klasik kumaş içerikli giyim ürünlerini, perdeleri, kışlık nevresimleri ya da hassas giyim ürünlerini tek bir cihazla ütüleme fırsatı vadediyor. Avantajları çok fazla olmasına karşın dezavantajları da bulunuyor. Bunlardan biri fiyat yönünden yüksek meblada sunulması oluyor. Diğeri ise standart bir ütüye göre daha fazla alan kaplıyor. Buhar kazanlı ütü tavsiyelerinde sıralanan avantaj ve dezavantaj kıstaslarına bakarak sizin için en faydalı modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.

Bilgio.Net

'' Aradığınız Bilgi O '' Sloganı İle Yayın Hayatına Başlayan Bilgio.Net Siz Değerli Okuyucularımza Doğru, Özgün ve Kaliteli İçerikler Sunmayı Hedef Edinmiştir.

yakın zamanda gönderiler

NAC-C 900 kullanıcı yorumları

Geçenlerde influenza olduğumda OSEFLU ile birlikte NAC-C 900 kullanmıştım. Bu makalede NAC-C 900 hakkındaki yorumlarımı…

% gün önce

Çeviri Fiyatları: Sayfa Başı Çeviri Ücreti

Dijital çağda, iletişimin sınırlarını aşan bir dönüşüm yaşanmaktadır. Küreselleşme ile birlikte, farklı dillerdeki içeriklere erişim…

% gün önce

Benpain trio gargara yutulursa ne olur ?

Bu makalede Benpain trio gargara yutulursa ne olur sorusuna cevap vereceğim. Buna ilave olarak Benpain…

% gün önce

Oseflu 75 mg günde kaç kere kullanılır ?

Bu makalede Oseflu 75 mg günde kaç kere kullanılır sorusuna cevap vermeye çalışacağım. İlacın iki…

% gün önce

Oseflu kullananlar yorumları

Oseflu kullananlar arasında ben de varım ve bu makalemde ilaç ile ilgili bilgi ve deneyimlerimi…

% gün önce

Blue Inter: Çeşitli Bağlamlarda Bir Terim

Blue Inter, çağdaş dünyada sıkça karşımıza çıkan ve genellikle teknoloji ve iletişim bağlamlarında kullanılan bir…

% gün önce