Kategori: Genel

Sonsuzluk işareti kopyala

Android telefonların klavyelerinde veya emoji kütüphanelerinde sonsuzluk işareti bulunmadığı için her seferinde internetten bir yerden bulup kopyalamak durumundasınız.

Aynı şekilde iPhone kullanıcıları da sonsuzluk işaretini kullanmak isterlerse onlar da bir web sitesinden kopyala yapıştır yapmak zorundalar. Fakat iPhone kullanıcılarının bir avantajı var. Her seferinde kopyala yapıştır yapmak istemezlerse kopyaladıkları sonsuzluk işaretini sonsuzluk kelimesine atayarak her sonsuzluk yazdıklarında bu işaretin çıkmasını sağlayabilirler.

Bu işlem şu şekilde yapılır:

Bir web sitesindeki ∞ sembolünü kopyaladıktan sonra iPhonunuzda sırasıyla Ayarlar > Genel > Klavye > Metin Değişimi sekmelerinden devam ederek Metin Değişimi ekranına gelin.

Ekranınızın sağ üst köşesinde + sembolü vardır, oraya dokunun. Burada ifade satırı ve kestirme satırı olacaktır.

İfade yazısının karşısındaki kutucuğa ∞ sembolünü yapıştırın. Kestirme yazısının karşısına da sonsuzluk yazın ve sağ üst köşede buluna Kaydet e basarak işlemi tamamlayın.

Klavyeye her sonsuzluk yazdığınızda ∞ sembolü çıkacaktır. İsterseniz kestirme kısmına sonsuzluk değil de .ss gibi bir şey de yazabilirsiniz. Bu takdirde .ss yazdığınızda ∞ sembolü çıkar. Fakat kolay hatırlayabilmeniz sonsuzluğu hatırlatacak bir kelime olması daha iyi olur.

Sonsuzluk işareti kopyala

Yukarıdaki sembolü kopyalayıp kullanabilirsiniz. Sonsuzluk işareti ve diğer emojileri bulabileceğiniz bir yeri önerebilirim. Şuraya bir bakabilirsiniz. https://emojipedia.org/permanent-paper-sign/

Sonsuzluk işareti kopyalama işlemini oradan da yapabilirsiniz.

Bilgisayarda ∞ sembolü yapma

Bilgisayarınızın klavyesinde Alt tuşu ile aynı anda sağdaki rakam kısmından 8734 e basarsanız ∞ işareti çıkar.

Whatsapp’ta sonsuzluk işareti kullanma

Maalesef Whatsapp’ta sonsuzluk işareti kullanmanın bir kısa yolu yok. Daha doğrusu kütüphanesine henüz böyle bir şey eklenmiş değil. İnternetten kopyala yapıştır yapmak zorundasınız. Diğer sosyal medya platformlarında da durum aynıdır. Mobilden giriyorsanız her seferinde kopyala yapıştır yapmaya mecbursunuz.

Bilgio.Net

'' Aradığınız Bilgi O '' Sloganı İle Yayın Hayatına Başlayan Bilgio.Net Siz Değerli Okuyucularımza Doğru, Özgün ve Kaliteli İçerikler Sunmayı Hedef Edinmiştir.

yakın zamanda gönderiler

NAC-C 900 kullanıcı yorumları

Geçenlerde influenza olduğumda OSEFLU ile birlikte NAC-C 900 kullanmıştım. Bu makalede NAC-C 900 hakkındaki yorumlarımı…

% gün önce

Çeviri Fiyatları: Sayfa Başı Çeviri Ücreti

Dijital çağda, iletişimin sınırlarını aşan bir dönüşüm yaşanmaktadır. Küreselleşme ile birlikte, farklı dillerdeki içeriklere erişim…

% gün önce

Benpain trio gargara yutulursa ne olur ?

Bu makalede Benpain trio gargara yutulursa ne olur sorusuna cevap vereceğim. Buna ilave olarak Benpain…

% gün önce

Oseflu 75 mg günde kaç kere kullanılır ?

Bu makalede Oseflu 75 mg günde kaç kere kullanılır sorusuna cevap vermeye çalışacağım. İlacın iki…

% gün önce

Oseflu kullananlar yorumları

Oseflu kullananlar arasında ben de varım ve bu makalemde ilaç ile ilgili bilgi ve deneyimlerimi…

% gün önce

Blue Inter: Çeşitli Bağlamlarda Bir Terim

Blue Inter, çağdaş dünyada sıkça karşımıza çıkan ve genellikle teknoloji ve iletişim bağlamlarında kullanılan bir…

% gün önce