2019 duvar kağıdı modelleri

Photo of author

By Bilgio.Net

2019 yılında en çok tercih edilen duvar kağıdı modellerini listeledik. Bu sene taş desenli duvar kağıtlarına rağbet var ancak diğer duvar kağıdı modellerini de görmeniz gerek.

Duvar kağıdı seçiminde odanın hangi amaçlı kullanılacağı ve malzemenin silinebilir olması, dayanıklılığı gibi hususlara dikkat etmek gerekmektedir.

Kaliteli duvar kağıtları genellikle İtalyan, Alman,ABD ve İngiltere menşeili mallardır. Ülkemizde Çin ve Kore’den gelen duvar kağıtları da satılmakta ve bunlar nispeten daha ucuz olmaktadırlar.

Taş desenli duvar kağıtları

Duvar kağıdı
Taş desenli duvar kağıtları geçen sene olduğu gibi bu sene de çok tercih edilen seçeneklerden. Doğal görünümlü ve sade olduğu için hem ofislere hem de evlere taş desenli duvar kağıtları tercih edilmektedir.

Taş desenli duvar kağıtlarının yuvarlak taş desenlisi kadar kesme taş desenlisi de beğenilmektedir.

Havlu desenli duvar kağıtları

Halı veya havlu deseni şeklindeki duvar kağıtlarında genellikle pastel renkler tercih edilmektedir. Evlerin salonları için revaçta modellerdir.

Halka desenli duvar kağıtları

Birleşim izleri pek belli etmediğinden ve yuvarlak şekillerin rahatlatıcı etkisi olduğundan ofisler için halka desenli duvar kağıtları tercih edilebilmektedir.

Kumaş desenli duvar kağıtları

Genellikle ofisler için tercih etmektedir. Dikkat dağıtmadıkları, ortamı ciddi gösterdikleri ve sade görünümleri sebebiyle tercih edilmektedir.

Klasik desenli duvar kağıtları

Bazı duvar kağıtları da o kadar klasiktir ki 50 sene duvarda kalsa modası geçmez. Estetik simgelerle örülü klasik model duvar kağıtları her tür duvar için uygun olması ve modası geçmemesi nedeniyle tercih edilmektedir.

Çizgili duvar kağıtları

Terzi, emlakçı gibi işyerleri için çizgili duvar kağıtları tercih edilmektedir. Çizgi desenli duvar kağıtlarının kalın çizgili veya naif ince çizgili seçenekleri vardır.

Sıva desenli duvar kağıtları

Sıva desenli duvar kağıtlarının sanıldığının aksine çok geniş renk ve desen seçenekleri bulunmaktadır.

İş yerleri ve evlerin odalarında kullanılabilmekte, birleştirmede sorun olmadığı için duvar kağıdını kendisi uygulamak isteyenler için ideal seçenekler arasında yer almaktadır.

 

Yorum yapın