Zümrüdüanka kıyafet sponsorları

Photo of author

By Bilgio.Net

Zümrüdüanka kıyafet sponsorları listesi tanınmış giyim markalarından oluşmaktadır. İzleyiciler Zümrüt ve Serhat gibi başrol oyuncularının hangi bölümde neler giydiğini merak etmektedirler.

Zümrüdüanka dizisinin sponsor sorumluları Selen Demir ve Burcu Gündoğan diziye sponsor olan kıyafet markalarının ürünlerini dizi oyuncularına her bölüm farklı markalar olacak şekilde giydirmekte ve bu sayede sponsor firmaların ürünlerinin tanıtımını sağlamaktadırlar.

Dolayısıyla Zümrüdüanka dizisinde giyilen kıyafet ve aksesuarlar hakkında en doğru bilgiyi sponsor sorumluları ve dizinin kostüm ekibinden alabilirsiniz.

Sponsor sorumluları

Selen Demir
Burcu Gündoğan
Eda Kaya Özkan

Kostüm ekibi

Nilay Karasu
Ayşegül Balcı
Emel Yürek

Zümrüdüanka kıyafet sponsorları

Dizide en çok Zümrüt karakterini canlandıran Ceren Yılmaz’ın ve aşık olduğu Serhat karakterini oynayan Alp Navruz’un kıyafet markaları merak edilmektedir.

Dizide kazak, spor ceket, tişört gibi kıyafetlerin bazıları Hemington markadadır. Aynı kategoride Columbia a sponsordur.

 

Erkek takım elbise kategorisinde ise Kiğilı, Dufy ve Kip gibi markalar diziye kıyafet sponsoru olmuşlardır.
Dizinin bayan kıyafetleri sponsorları arasında Adl, Love my Body ve room gibi markalar yer almaktadır.
Spor giyimde ise Gusto, Derimod, Mavi ve Colin’s gibi markalar diziye sponsor olmuşlardır.

Zümrüdüanka kıyafet sponsorları arasında Baharoğlu Okul Kıyafetleri firmasını da görmekteyiz. Ayrıca BSL Fashion, Pitti Collection, NaraMaxx, Tudors gibi tanınmış firmalar da bulunmaktadır.

Son yıllarda öne çıkan kadın giyim markaları Femina, Hays ve Glamour’u da dizinin sponsorları arasında görmekteyiz.

Bilinirlik ve marka tanıtımı konusunda son zamanlarda atağa geçen kadın giyim markaları Setre, De Vib, Majoris, Venöve da diziye sponsor olmuşlardır.

Dizinin saat sponsoru Dinamik saat, kolye, bileklik gibi ürünlerin sponsoru ise Tmec Silver’dır. Ayrıca bu sene reklam harcaması konusunda dikkatleri çıkan Serpil Exclusive de dizinin sponsorları arasındadır.

Zümrüdüanka dizinin sponsorları arasında ayrıca yenilikçi ürünlere imza atan SeçilStore, Kasha, Maxra Govana ve Safilo gibi markalar da bulunmaktadır.Dizinin diğer kıyafet sponsorları ise aşağıda yer almaktadır.

Yorum yapın