2023 mayo bikini trendleri

Photo of author

By Bilgio.Net

Bildiğiniz üzere her sene mayo ve bikini trendleri değişir. Bu sene de 2023 mayo bikini trendleri belli olmaya başladı. Plajlarda rüküş kalmamak için makaleyi okumaya devam edin…

2023 mayo bikini trendleri

2023 yılında moda devleri swimwear konusunda ortak bir akımda anlaşamadılar. Bu sebeple birkaç farklı trend oluştu. Genel konsept herkesin kendine yakışanı giymesi yönünde oluştu.

Ancak yine de 2023 yılında öne çıkan ve popülerleşen birkaç tarz var. Bilgio.net olarak 2023 mayo bikini trendleri araştırdık ve sizlere sunuyoruz.

Yaratıcı kesimler

2023 yılında mayo ve bikinilerde daha önceki yılların modasının dışına çıkabilmek için kesimlerde bir takım farklılıklara gidildi.

Bilindiği üzere mayo ve bikinilerin kesim ve şekilleri az veya çok birbirine benzemektedir. Bu duruma farklılık katabilmek için bu sene absürt ve yaratıcı kesimler öne çıktı.

2023 mayo bikini trendleri
Örneğin, yanları açıkta bırakan bir daire, küçük yarım aylar, çapraz askılarla oyulmuş negatif boşluk gibi kesimler bu sene moda.

Sessiz minimalizm

Teknoloji günden güne hayatımıza yeni şeyler sokuyor ve bu da sürekli olarak bizleri sadelik ve minimalizm arayışına sokuyor.

2023 mayo bikini trendleriBu sene bedenine güvenen kadınlar giydiği kıyafeti değil de kendi bedenini ortaya çıkarabilmek için sade ve gösterişsiz mayo ve bikiniler tercih ediyorlar.

Retro balenli stiller

Günümüzün kadınları zayıflığı ilke edinmiş durumda ve bazıları oldukça fit ve zayıf. Bu durum kadınsı hatlardan taviz vermek anlamına da geliyor.

2023 mayo bikini trendleri2023 yılında mayo ve bikinilerde yüksek bel ve Retro balenli stiller moda.

Strapless takımlar

2023 yılında strapless takımlar küllerinden yeniden doğdu. Yukarıda bahsettiğimiz gibi kadılar zayıfladıkça kadınsı hatları da eriyor.

2023 mayo bikini trendleriBuna bir çözüm olarak çok eski yıllarda moda olan strapless takımlar biraz farklı kesimlerle sunulmaktadır.

Örgü tipi kumaşlar

2023 yılında mayo ve bikini modasında kumaşlarla da oynandı. Şimdilerde örgü tipi kumaşlar moda. Bunların firmaya göre farklı isimleri var. Kimisi kırışık örgü, bazısı dört yönlü streç, bazısı da gofre kumaş olarak adlandırdıkları kumaşları kullanıyorlar.

2023 mayo bikini trendleri

Yorum yapın